Aromatinga kiauliena su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatinga kiauliena su česnakais

Kiauliena yra viena populiariausių mėsos patiekalų sudedamųjų dalių. Su česnakais trinta kiauliena įgauna malonų aštrumą. Kiauliena pasižymi ne tik ryškiu skoniu, bet ir viliojančia išvaizda.
Gaminimo laikas
800 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga kiauliena su česnakais Žingsnis 1
Sumaišykite druską, kalendrą, kardamoną, juoduosius pipirus su aliejumi, išspauskite česnaką per presą. Padarykite mėsoje skylutes ir įtrinkite į ją aliejų bei prieskonius. Dėkite į šaldytuvą 12 valandų, kad mėsa marinuotųsi. Marinuotą mėsą suvyniokite į foliją ir dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos