Publikavimo data: 2024-09-21
Aromatinga kiauliena su moliūgais multicooker keptuvėje
Moliūgas yra ne tik labai sveikas, bet ir labai skanus produktas, kurį galima derinti beveik su viskuo, ką tik sugalvojate. Jis puikiai tinka tiek saldumynams, tiek troškiniams ir mėsos patiekalams. Aromatinga kiauliena su moliūgais multivarke - tai švelnumo ir skonio kvintesencija, patiekalas, kuris tikrai vertas dėmesio.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gana dideliais kubeliais ir perkelkite į tinkamą gilų dubenį. Įpilkite majonezo ir druskos ir viską išmaišykite, kad visi gabaliukai pasidengtų marinatu. Palikite mėsą marinuotis pusvalandį.
Žingsnis 2
Norėdami marinuoti moliūgą, supjaustykite jį šiek tiek mažesniais kubeliais nei mėsa. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o česnaką smulkiai sukapokite peiliu. Viską sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus ir rozmarinu ir palikite kuriam laikui pastovėti.
Žingsnis 3
Marinuotą mėsą kepkite multicooker keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje, kol ji pusiau iškeps, tada sudėkite moliūgą ir kepkite kartu apie 20 minučių.
Kategorijos