Aromatinga kiauliena su moliūgais multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Aromatinga kiauliena su moliūgais multicooker keptuvėje

Moliūgas yra ne tik labai sveikas, bet ir labai skanus produktas, kurį galima derinti beveik su viskuo, ką tik sugalvojate. Jis puikiai tinka tiek saldumynams, tiek troškiniams ir mėsos patiekalams. Aromatinga kiauliena su moliūgais multivarke - tai švelnumo ir skonio kvintesencija, patiekalas, kuris tikrai vertas dėmesio.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga kiauliena su moliūgais multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną gana dideliais kubeliais ir perkelkite į tinkamą gilų dubenį. Įpilkite majonezo ir druskos ir viską išmaišykite, kad visi gabaliukai pasidengtų marinatu. Palikite mėsą marinuotis pusvalandį.

Žingsnis 2

Aromatinga kiauliena su moliūgais multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Norėdami marinuoti moliūgą, supjaustykite jį šiek tiek mažesniais kubeliais nei mėsa. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o česnaką smulkiai sukapokite peiliu. Viską sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus ir rozmarinu ir palikite kuriam laikui pastovėti.

Žingsnis 3

Aromatinga kiauliena su moliūgais multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Marinuotą mėsą kepkite multicooker keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje, kol ji pusiau iškeps, tada sudėkite moliūgą ir kepkite kartu apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos