Publikavimo data: 2024-09-21
Aromatinga kiaulienos krūtinėlė su česnakais
Internete yra milijonai būdų, kaip paruošti kiaulienos krūtininę. Ji marinuojama, kepama ir net verdama. Aromatinė kiaulienos krūtinėlė su česnakais - tai labai neįprastas kiaulienos krūtinėlės gaminimo būdas, kurio esmė - kepti kiaulienos krūtinėlę suvyniotą į maistinę plėvelę, kuri sukuria ypatingas kepimo sąlygas ir padaro jos skonį tikrai nepamirštamą.
Žingsnis 1
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir paskleiskite ant krūtininės dalies paviršiaus. Ant mėsos taip pat uždėkite lauro lapą ir gausiai pagardinkite prieskoniais, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Šonkauliuką įdėkite į permatomą plastikinį maišelį ir sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę. Įdėkite mėsą į puodą su šaltu vandeniu ir virkite apie dvi valandas. Išimkite krūtininę iš vandens ir visiškai atvėsinkite.
Kategorijos