Publikavimo data: 2025-08-16
Aromatinga kiaulienos nugarinė, kepta folijoje
Kiaulienos nugarinė yra viena iš mėsos rūšių, kurią galima valgyti nebijant, kad sugadinsite savo figūrą. Joje yra palyginti nedaug kalorijų (145-160 kcal 100 g), gausu baltymų ir svarbių mineralinių medžiagų, kurių yra apie 17. Išpjovos gaminimas taip pat yra kūrybiškas procesas, nes ši mėsa leidžia fantazuoti naudojant prieskonius, prieskonius, žoleles, rūšis ir kepimo būdus. Šiuo atveju panaudojome sveikiausią iš jų - kepimą folijoje.
Žingsnis 1
Kiaulienos nugarinėje peiliu padarykite pjūvius. Į juos sudėkite smulkiai supjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir lauro lapą. Pagal skonį pabarstykite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 2
Kad mėsa įgautų pikantišką ir ypatingą skonį, pamerkite ją į sojų padažą ir marinuokite 30 minučių. Tada siųskite ją į orkaitę ir kepkite 1,5 valandos 170 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos