Aromatinga kiaulienos nugarinė su paprika ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Aromatinga kiaulienos nugarinė su paprika ir česnaku

Kiaulienos nugarinė, žinoma, yra kaloringa mėsa, tačiau ji nusipelno teisės būti mikroelementų lyderė. Visų pirma vien joje yra beveik 20 mineralų. Be to, ji skani, o to iš jos neatimsi. Slavai per šventes dažnai ruošia patiekalus iš kumpio mėsos, ji naudojama daugelyje pasaulio virtuvių. Tačiau net ir be šventės kartkartėmis galima paruošti šeimai skanią ir sočią roulę, kurios naudingosios medžiagos niekada nepakenks.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga kiaulienos nugarinė su paprika ir česnaku Žingsnis 1
Kiaulienos kumpį užpilkite vandeniu, suberkite pipirų grūdelius, supjaustytą svogūną, lauro lapą ir užvirinkite. Nugriebkite putas, uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 1,5 valandos. Išimkite iš puodo ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Aromatinga kiaulienos nugarinė su paprika ir česnaku Žingsnis 2
Atvėsusį kumpį įtrinkite druska, paprika ir džiovintu česnaku. Padarykite nedidelius įpjovimus ir įdėkite į juos šviežio česnako skilteles arba plokšteles. Padėkite kastinį ant kepimo skardos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos