Publikavimo data: 2024-09-22
Aromatinga kiaulienos nugarinė su paprika ir česnaku
Kiaulienos nugarinė, žinoma, yra kaloringa mėsa, tačiau ji nusipelno teisės būti mikroelementų lyderė. Visų pirma vien joje yra beveik 20 mineralų. Be to, ji skani, o to iš jos neatimsi. Slavai per šventes dažnai ruošia patiekalus iš kumpio mėsos, ji naudojama daugelyje pasaulio virtuvių. Tačiau net ir be šventės kartkartėmis galima paruošti šeimai skanią ir sočią roulę, kurios naudingosios medžiagos niekada nepakenks.
Žingsnis 1
Kiaulienos kumpį užpilkite vandeniu, suberkite pipirų grūdelius, supjaustytą svogūną, lauro lapą ir užvirinkite. Nugriebkite putas, uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies virkite 1,5 valandos. Išimkite iš puodo ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Atvėsusį kumpį įtrinkite druska, paprika ir džiovintu česnaku. Padarykite nedidelius įpjovimus ir įdėkite į juos šviežio česnako skilteles arba plokšteles. Padėkite kastinį ant kepimo skardos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Kategorijos