Aromatinga kiaulienos nugarinė su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatinga kiaulienos nugarinė su sūriu

Kiauliena yra labai populiari mėsos patiekalų sudedamoji dalis visame pasaulyje. Kiauliena pati savaime yra labai minkšta, bet jei ją iškepsite po sūriu, ji taps dar minkštesnė ir skanesnė. Šis patiekalas gali papuošti bet kokį šventinį stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga kiaulienos nugarinė su sūriu Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir kol kas atidėkite į šalį. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o pomidorus - žiedais. Bulves nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Į kepimo formą dėkite sluoksnį mėsos, ant viršaus - sluoksnį svogūnų. Dabar dėkite sluoksnį pomidorų, tada bulvių, tada druskos ir užbarstykite tarkuoto sūrio. Dėkite kepimo formą į 180 °C įkaitintą orkaitę 45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos