Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatinga kiaulienos nugarinė su sūriu
Kiauliena yra labai populiari mėsos patiekalų sudedamoji dalis visame pasaulyje. Kiauliena pati savaime yra labai minkšta, bet jei ją iškepsite po sūriu, ji taps dar minkštesnė ir skanesnė. Šis patiekalas gali papuošti bet kokį šventinį stalą.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir kol kas atidėkite į šalį. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o pomidorus - žiedais. Bulves nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Į kepimo formą dėkite sluoksnį mėsos, ant viršaus - sluoksnį svogūnų. Dabar dėkite sluoksnį pomidorų, tada bulvių, tada druskos ir užbarstykite tarkuoto sūrio. Dėkite kepimo formą į 180 °C įkaitintą orkaitę 45 minutėms.
Kategorijos