Publikavimo data: 2024-05-20
Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais
Aromatinga jautiena su brokoliais kiniškai - skanus Azijos virtuvės patiekalas. Jam paruošti nereikia daug laiko, tačiau jam naudojami produktai yra šiuolaikinių žmonių naudingumo pavyzdys. Brokoliai ir imbieras - tai paklausiausių maistinių medžiagų, galinčių įveikti bet kokius negalavimus, lobynas. Dėl skonio nesiginčijama. Daugelio ingredientų marinatas, kepta jautiena ir daržovės sukuria sodrų azijietišką skonį.
Žingsnis 1
Marinatui sumaišykite austrių ir sojų padažą, baltąjį vyną, cukrų, sezamų aliejų ir krakmolą.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Užpilkite juos marinatu ir palikite 30 minučių vėsioje vietoje. Beje, jei turite laiko, mėsą galite marinuoti ryte, o vakare per kelias minutes paruošti skanią vakarienę.
Žingsnis 3
Įkaitinkite augalinį aliejų wok arba didelėje nepridegančioje keptuvėje, apkepkite susmulkintą česnaką ir imbierą ir išimkite šaknis iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite brokolius ir maišydami kepkite 5 minutes. Tada išimkite brokolius į lėkštę.
Žingsnis 4
Jei reikia, į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes kepkite jautieną su marinatu ant didelės ugnies. Padažas turėtų sutirštėti. Sudėkite brokolius, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.
Kategorijos