Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais

Aromatinga jautiena su brokoliais kiniškai - skanus Azijos virtuvės patiekalas. Jam paruošti nereikia daug laiko, tačiau jam naudojami produktai yra šiuolaikinių žmonių naudingumo pavyzdys. Brokoliai ir imbieras - tai paklausiausių maistinių medžiagų, galinčių įveikti bet kokius negalavimus, lobynas. Dėl skonio nesiginčijama. Daugelio ingredientų marinatas, kepta jautiena ir daržovės sukuria sodrų azijietišką skonį.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais Žingsnis 1
Marinatui sumaišykite austrių ir sojų padažą, baltąjį vyną, cukrų, sezamų aliejų ir krakmolą.

Žingsnis 2

Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Užpilkite juos marinatu ir palikite 30 minučių vėsioje vietoje. Beje, jei turite laiko, mėsą galite marinuoti ryte, o vakare per kelias minutes paruošti skanią vakarienę.

Žingsnis 3

Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais Žingsnis 3
Įkaitinkite augalinį aliejų wok arba didelėje nepridegančioje keptuvėje, apkepkite susmulkintą česnaką ir imbierą ir išimkite šaknis iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite brokolius ir maišydami kepkite 5 minutes. Tada išimkite brokolius į lėkštę.

Žingsnis 4

Aromatinga kiniška jautiena su brokoliais Žingsnis 4
Jei reikia, į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes kepkite jautieną su marinatu ant didelės ugnies. Padažas turėtų sutirštėti. Sudėkite brokolius, išmaišykite ir kepkite dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos