Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga kreminė sriuba su midijomis ir krevetėmis
Kreminė sriuba su midijomis ir krevetėmis - nepaprastai aromatingas ir skanus patiekalas. Sriuba būna lengva, švelnios konsistencijos ir malonaus skonio. Be to, sriuba su jūros gėrybėmis yra unikali savo sveikomis savybėmis: midijose ir krevetėse gausu baltymų, mineralų ir vitaminų. Kreminio skonio ir jūros gėrybių derinys yra nepakartojamas, o prieskoniai papildo šį patiekalą, suteikdami jam išskirtinumo. Sriubą patiekite karštą su šviežiomis žolelėmis, traškiais džiūvėsėliais arba česnakiniais skrebučiais.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite jas į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės. Supjaustykite lydytą sūrį mažais gabalėliais ir sudėkite į bulves. Kai sūris šiek tiek išsilydys, sutrinkite visą puodo turinį iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sriubą pasūdykite, pagal skonį įberkite prieskonių. Tada į puodą suberkite paruoštas midijas ir krevetes. Virkite dar 3 minutes.
Kategorijos