Krevečių ghi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Krevečių ghi

Korėjiečių virtuvėje gausu įvairių patiekalų, pagamintų marinuojant maistą. Paprastai marinuojama beveik viskas: mėsa, žuvis, jūros gėrybės, daržovės, grybai ir net šakniavaisiai. Vienas iš tradicinių korėjiečių virtuvės patiekalų yra ghi. Tai žalios spalvos marinuota mėsa, žuvis ar jūros gėrybės. Siūlome jums tigrinių krevečių ghi receptą. Patiekalas ruošiamas gana paprastai. Rezultatas - neįprastas azijietiško skonio užkandis.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių ghi Žingsnis 1
Krevetes nuplaukite lediniu vandeniu ir perkelkite į nedidelį gilų dubenį.

Žingsnis 2

Krevečių ghi Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Suberkite cukrų, sojų padažą, maltą kalendrą, kochujang pastą ir raudonuosius pipirus.

Žingsnis 3

Krevečių ghi Žingsnis 3
Viską išmaišykite, kaitinkite 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 4

Krevečių ghi Žingsnis 4
Užpilkite karštą padažą ant krevečių ir atsargiai išmaišykite. Palikite krevetes marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 5

Krevečių ghi Žingsnis 5
Sudėkite krevetes į lėkštę ir užpilkite jas marinatu. Papuoškite patiekalą vyšninių pomidorų puselėmis ir krapų šakelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos