Publikavimo data: 2024-05-25
Krevečių ghi
Korėjiečių virtuvėje gausu įvairių patiekalų, pagamintų marinuojant maistą. Paprastai marinuojama beveik viskas: mėsa, žuvis, jūros gėrybės, daržovės, grybai ir net šakniavaisiai. Vienas iš tradicinių korėjiečių virtuvės patiekalų yra ghi. Tai žalios spalvos marinuota mėsa, žuvis ar jūros gėrybės. Siūlome jums tigrinių krevečių ghi receptą. Patiekalas ruošiamas gana paprastai. Rezultatas - neįprastas azijietiško skonio užkandis.
Žingsnis 1
Krevetes nuplaukite lediniu vandeniu ir perkelkite į nedidelį gilų dubenį.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Suberkite cukrų, sojų padažą, maltą kalendrą, kochujang pastą ir raudonuosius pipirus.
Žingsnis 3
Viską išmaišykite, kaitinkite 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Užpilkite karštą padažą ant krevečių ir atsargiai išmaišykite. Palikite krevetes marinuotis 1 valandą.
Žingsnis 5
Sudėkite krevetes į lėkštę ir užpilkite jas marinatu. Papuoškite patiekalą vyšninių pomidorų puselėmis ir krapų šakelėmis. Gero apetito!
Kategorijos