Publikavimo data: 2024-04-01
Sūrio sriuba su krevetėmis
Sūrio sriuba su krevetėmis pasižymi sodria, švelnia konsistencija, sūrio skoniu ir žolelių bei sultingų svogūnų gaivumo natomis. Puikus karštas patiekalas jūsų pietų stalui. Sočiai, mažai kalorijų turinčiai sriubai su lengvu daržovių pagrindu ir įdomiais ingredientų deriniais paruošti užtruksite minimaliai laiko, o jos įdomus skonis neabejotinai patiks visiems prie stalo.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūnus susmulkinkite, bulves supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite lydytą sūrį vidutinio dydžio kvadratėliais. Pomidorą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus, česnakus ir morkas 5-8 minutes troškinkite ant silpnos ugnies su augaliniu aliejumi. Tada į daržoves suberkite pjaustytas bulves ir įpilkite verdančio vandens. Po 5 minučių į sriubą įdėkite lydyto sūrio gabalėlius. Virkite ant silpnos ugnies, maišydami, kad sūris išsilydytų iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite pomidorus ir krevetes. Pagardinkite juodaisiais pipirais, paprika arba ciberžole. Pagardinkite druska ir troškinkite dar 5-10 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą sriubą supilkite į gilias lėkštes ir patiekite. Pagardinkite šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, petražolėmis, kalendromis, krapais arba bazilikais.
Kategorijos