Aromatinga mėsa su Provanso žolelėmis folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatinga mėsa su Provanso žolelėmis folijoje

Mėsa šiame recepte tik paskaninama aromatinių Provanso žolelių puokšte. Ji įgauna naują skonį ir naują energiją, nes visi prancūziški patiekalai išsiskiria aštriais prieskoniais. Iš tiesų žolelės sudaro ryškią rozmarinų, levandų, šalavijų, mėtų, čiobrelių, bazilikų, mairūnų ir kt. patiekalo liniją. Tokia mėsa gali tapti šventinio ar sekmadienio stalo puošmena, o ją paruošti nėra sudėtinga.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
316 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
29 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga mėsa su Provanso žolelėmis folijoje Žingsnis 1
Kiaulieną įpjaukite pagal porcijų dydį. Pagardinkite druska ir pipirais. Česnaką ir pomidorus supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Aromatinga mėsa su Provanso žolelėmis folijoje Žingsnis 2
Patepkite foliją aliejumi, pabarstykite žolelėmis ir prieskoniais ir sudėkite ant jos mėsą. Į pjūvius įdėkite pomidorų ir česnakų skilteles. Ant viršaus pabarstykite Provanso žolelėmis. Suvyniokite į foliją ir siųskite kepti į 180-190 laipsnių temperatūros orkaitę 1,5-2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos