Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatinga mėsa su Provanso žolelėmis folijoje
Mėsa šiame recepte tik paskaninama aromatinių Provanso žolelių puokšte. Ji įgauna naują skonį ir naują energiją, nes visi prancūziški patiekalai išsiskiria aštriais prieskoniais. Iš tiesų žolelės sudaro ryškią rozmarinų, levandų, šalavijų, mėtų, čiobrelių, bazilikų, mairūnų ir kt. patiekalo liniją. Tokia mėsa gali tapti šventinio ar sekmadienio stalo puošmena, o ją paruošti nėra sudėtinga.
Žingsnis 1
Kiaulieną įpjaukite pagal porcijų dydį. Pagardinkite druska ir pipirais. Česnaką ir pomidorus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Patepkite foliją aliejumi, pabarstykite žolelėmis ir prieskoniais ir sudėkite ant jos mėsą. Į pjūvius įdėkite pomidorų ir česnakų skilteles. Ant viršaus pabarstykite Provanso žolelėmis. Suvyniokite į foliją ir siųskite kepti į 180-190 laipsnių temperatūros orkaitę 1,5-2 valandoms.
Kategorijos