Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatinga mėsa su svogūnais ir žolelėmis
Mėsos kišenėlės su svogūnais ir žolelėmis viduje yra labai skanios ir sočios. Mėsa puikiai dera su ryžiais, o šis derinys gali lengvai numalšinti alkį visai dienai. Šis patiekalas gali būti puikus geros vakarienės pasirinkimas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis ir apskrudinkite. Kiekvieną gabalėlį pabarstykite druska ir pipirais ir palikite 15 minučių. Keptuvėje pakepinkite žoleles su svogūnu ir česnaku. Į apkeptos mėsos vidurį sudėkite paruoštą faršą ir gabalėlį sviesto. Uždenkite faršą mėsa, prispausdami kraštus. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, tada pamirkykite kišenėles miltuose, dėkite į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, po 5 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite šaltame vandenyje. Užvirinkite puodą su vandeniu ir supilkite į jį ryžius. Virkite, kol ryžiai suminkštės, tada palikite 5 minutes atvėsti.
Kategorijos