Aromatinga mėsa su svogūnais ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinga mėsa su svogūnais ir žolelėmis

Mėsos kišenėlės su svogūnais ir žolelėmis viduje yra labai skanios ir sočios. Mėsa puikiai dera su ryžiais, o šis derinys gali lengvai numalšinti alkį visai dienai. Šis patiekalas gali būti puikus geros vakarienės pasirinkimas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga mėsa su svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis ir apskrudinkite. Kiekvieną gabalėlį pabarstykite druska ir pipirais ir palikite 15 minučių. Keptuvėje pakepinkite žoleles su svogūnu ir česnaku. Į apkeptos mėsos vidurį sudėkite paruoštą faršą ir gabalėlį sviesto. Uždenkite faršą mėsa, prispausdami kraštus. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, tada pamirkykite kišenėles miltuose, dėkite į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, po 5 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Aromatinga mėsa su svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite šaltame vandenyje. Užvirinkite puodą su vandeniu ir supilkite į jį ryžius. Virkite, kol ryžiai suminkštės, tada palikite 5 minutes atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos