Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatinga mėsytė su rūkyta paprika namuose
Namuose virti mėsos gaminiai - bulviena, dešrelės ir kiti kasdien vartojami mėsos produktai - yra sveika ir sveika alternatyva pramoniniu būdu apdorotiems produktams. Pavyzdžiui, siūlomas naminės boujeninos receptas yra nesudėtingas ir pakankamai greitai paruošiamas. Jos skonių puokštę sudaro česnakai, rūkyta paprika, o minkštą tekstūrą - į mėsą įdėtas pienas. Tokią boujeniną paruošti gana paprasta.
Žingsnis 1
Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir pabarstykite ant kiaulienos.
Žingsnis 2
Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir dviejų rūšių garstyčiomis. Švirkštu paimkite pieną ir įšvirkškite jį į mėsą, kol pienas išsilies.
Žingsnis 3
Suvyniokite boujeniną į foliją ir siųskite į orkaitę, įjungę 150 laipsnių temperatūrą. Orkaitėje boujenina kepkite 60 minučių.
Kategorijos