Aromatinga mėsytė su rūkyta paprika namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aromatinga mėsytė su rūkyta paprika namuose

Namuose virti mėsos gaminiai - bulviena, dešrelės ir kiti kasdien vartojami mėsos produktai - yra sveika ir sveika alternatyva pramoniniu būdu apdorotiems produktams. Pavyzdžiui, siūlomas naminės boujeninos receptas yra nesudėtingas ir pakankamai greitai paruošiamas. Jos skonių puokštę sudaro česnakai, rūkyta paprika, o minkštą tekstūrą - į mėsą įdėtas pienas. Tokią boujeniną paruošti gana paprasta.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga mėsytė su rūkyta paprika namuose Žingsnis 1
Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir pabarstykite ant kiaulienos.

Žingsnis 2

Aromatinga mėsytė su rūkyta paprika namuose Žingsnis 2
Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir dviejų rūšių garstyčiomis. Švirkštu paimkite pieną ir įšvirkškite jį į mėsą, kol pienas išsilies.

Žingsnis 3

Aromatinga mėsytė su rūkyta paprika namuose Žingsnis 3
Suvyniokite boujeniną į foliją ir siųskite į orkaitę, įjungę 150 laipsnių temperatūrą. Orkaitėje boujenina kepkite 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos