Publikavimo data: 2024-06-22
Aromatinga mišrainė
Šį mišrainės patiekalą gaminu dažnai, jis labai skanus. Patogiausia jį gaminti wok keptuvėje, kad nereikėtų plauti daug indų. Ji tingi ir greitai išverda.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Porą minučių pakepinkite saulėgrąžų aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais supjaustytą rūkytą mėsą ir dešreles, kepkite apie 5 minutes.
Žingsnis 3
Įberkite druskos ir pomidorų pastos. Kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 4
Įpilkite vandens, užvirinkite, sudėkite paprikas ir virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Supjaustykite alyvuoges, jei jos didelės, sudėkite į mišrainę ir virkite 2 minutes.
Kategorijos