Žuvų mišrainė receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Žuvų mišrainė receptas

Daugelyje šaltinių galima rasti informacijos, kad solyanka iš pradžių buvo vadinama kitaip. Anksčiau ji buvo "selyanka" ir taip vadinosi todėl, kad tai buvo kaimo valstiečių valgis. Tačiau yra niuansas: tai buvo šventinis patiekalas. Gamindami soljanką žmonės "dalijosi" produktais: kažkas atnešdavo mėsos ar žuvies, kažkas daržovių, kažkas marinuotų agurkų. Galiausiai gaudavosi sodri, soti ir labai maistinga sriuba.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Žuvų mišrainė receptas Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, grybus - ketvirčiais, svogūnus - mažais kubeliais, o agurkus - šiaudeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Sultinį pašildykite.

Žingsnis 2

Žuvų mišrainė receptas Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite daržoves, žuvį, lauro lapą ir kaparėlius. Pagardinkite druska ir pipirais ir virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, solyanka, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, receptų knyga, sriubos su raugintais kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, kiaulienos vakarienė, raugintų kopūstų solyanka

Kategorijos