Publikavimo data: 2024-02-04
Soljanka su rūkyta mėsa receptas
Verta virti mišrainę vien dėl to, kad pajustumėte tą svaiginantį kvapą, kuris žadina apetitą ir norą suvalgyti tiek savo, tiek kitų žmonių porcijas. Mūsų receptas skirtas 8 porcijoms, todėl galite turėti šiek tiek daugiau!
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, bulves ir morkas. Vieną svogūną supjaustykite mažais kubeliais, bulves - dideliais kubeliais, o agurkus - šiaudeliais. Vieną morką sutarkuokite stambia tarka, krūtinėlę supjaustykite vidutiniais kubeliais.
Žingsnis 2
Kiaulienos šonkauliukus užpilkite vandeniu, sudėkite per pusę perpjautus svogūnus ir morkas. Užvirkite ir ant silpnos ugnies virkite 60 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite šonkaulius ir supjaustykite juos griežinėliais su kaulais. Sultinį perkoškite į kitą puodą.
Žingsnis 4
Sudėkite bulves į sultinį ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 5
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi maišydami kepkite tarkuotas morkas, smulkintus svogūnus, agurkus ir šoninę apie 7 minutes. Tada sudėkite pomidorų pastą ir maišydami kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 6
Perkelkite visus ingredientus iš keptuvės į puodą su sultiniu, įdėkite lauro lapą, druskos, pipirų ir virkite apie 10 minučių.
Žingsnis 7
Sudėkite mėsą į sriubą, nukelkite nuo ugnies, uždenkite puodą dangčiu ir palikite 15 minučių, tada patiekite.
Kategorijos