Publikavimo data: 2024-03-23
Kopūstų mišrainė su troškiniu
Jei manote, kad solyanka yra tik sriuba, klystate. Paruoškite pagal mūsų receptą soliaką iš kopūstų su troškiniu - skanų ir sotų antrąjį patiekalą, kuris tikrai patiks jūsų namiškiams. Šis patiekalas yra skanesnis nei troškinti kopūstai ir paprastesnis nei mėsos su garnyru receptas. Rinkitės šviežias daržoves ir kokybišką troškinį, tada solyanka tikrai pavyks puikiai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite baltagūžius kopūstus - griežinėliai turi būti ploni ir maždaug vienodo dydžio. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, kad jo skonis netrukdytų pagrindiniam patiekalui.
Žingsnis 3
Į keptuvę storu dugnu (mažesnėms porcijoms galite naudoti gilią keptuvę) sudėkite troškinį, suberkite prieskonius ir kaitinkite, kad riebalai ištirptų.
Žingsnis 4
Kai riebalai taps skysti, sudėkite kopūstus, išmaišykite, uždarykite dangtį ir 15 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Po 15 minučių, kai kopūstai suminkštės, į puodą suberkite tarkuotas morkas ir svogūnus. Pagal skonį pasūdykite, įberkite šiek tiek pipirų, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu dar apie 30 minučių.
Kategorijos