. receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

. receptas

Apie šią sodrią rūgščiai sūrią sriubą ilgai negalėsite prisiminti, tačiau verta bent kartą pagalvoti apie soljanką arba pamatyti ją meniu, negalėsite jos pamiršti, turėsite ją išvirti. Yra trijų rūšių paruošta soljanka: mėsos, žuvies ir grybų. Soljanka su dešra - tai paprasta ir greita šio garsaus patiekalo versija.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

. receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite šiaudeliais. Dešrą, dešreles, jautieną ir agurkus supjaustykite griežinėliais. Nuplaukite ir susmulkinkite prieskonines žoleles. Atidarykite alyvuogių skardinę ir nusausinkite. Susmulkinkite sultinio kubelius.

Žingsnis 2

. receptas Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūną, kad nekeistų spalvos (apie 2 minutes). Sudėkite pomidorų tyrę, išmaišykite ir kaitinkite 1 minutę.

Žingsnis 3

. receptas Žingsnis 3
Puode užvirinkite vandenį, sudėkite sutrupintus sultinio kubelius, mėsos produktus, agurkus, alyvuoges, svogūnus ir pomidorų pastą. Sriubą pasūdykite ir 5 minutes virkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 4

. receptas Žingsnis 4
Nuimkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių.Kad sustiprintumėte rūkytos mėsos skonį, palikite sriubą brinkti 30-40 minučių.

Žingsnis 5

. receptas Žingsnis 5
Patiekdami ant kiekvienos porcijos uždėkite po citrinos griežinėlį, smulkintų žolelių ir grietinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos