Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatinga mišrainė su mėsa
Aromatinis mišrainės su mėsa patiekalas yra labai aromatingas, sotus ir skanus. Kiaulienos mentė, vištienos šlaunelės, dešrelės ir kiaulienos šonkauliukai padaro hodžodžą sotų. Morkos, svogūnai, pomidorų pasta, marinuoti agurkai, alyvuogės, citrina ir grietinė suteikia daug skonio. Tai puikus patiekalas pietų stalui.
Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Sudėkite visą mėsą į puodą su vandeniu. Užvirkite ir virkite 5 minutes. Nusunkite vandenį. Mėsą užpilkite švariu vandeniu ir virkite 1,5 valandos. Išimkite mėsą iš sultinio ir supjaustykite ją nedideliais šiaudeliais.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį smulkiais kubeliais. Dešreles supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Į įkaitintą keptuvę sudėkite agurkus, morkas ir svogūnus. Trumpai apkepkite.
Žingsnis 4
Į apkeptas daržoves sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir pomidorų pastą. Kepkite be aliejaus. Įpilkite šiek tiek vandens ir porą minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Sudėkite kepsnį į paruoštą sultinį. Į sultinį taip pat sudėkite griežinėliais supjaustytą mėsą. Perpjaukite citriną pusžiedžiais ir ją bei alyvuoges sudėkite į likusius ingredientus. Virkite porą minučių, kad susimaišytų visi skoniai.
Kategorijos