Publikavimo data: 2024-10-12
Aromatinga mišrainė su sūriu ant vištienos sultinio
Soljanka - vietinis rusų patiekalas, žinomas nuo XVI a. pradžios. Tradiciškai jis verdamas su sultiniu iš žuvies, mėsos arba grybų. Paprastai jo pagrindą sudaro ne tik virti ingredientai, bet ir rūkyta mėsa ar dešros, sūdyta ar rūkyta žuvis. Sovietmečiu jis buvo gaminamas pramoniniu būdu ir konservuojamas, todėl jo buvo galima sutikti bet kurioje valgykloje. Sunku rasti žmogų, kuris būtų abejingas soljankai.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves vidutinio dydžio griežinėliais, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant kaitvietės.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas ir agurkus griežinėliais. Šviežias daržoves apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos, tada sudėkite sūdytas daržoves, pomidorų pastą ir kelias minutes patroškinkite.
Žingsnis 3
Rūkytą mėsą ir dešrą supjaustykite plonais gražiais griežinėliais, sūrį sutarkuokite stambiausia tarka. Alyvuoges galima dėti sveikas arba supjaustytas plonais žiedais.
Žingsnis 4
Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, jei jos minkštos, galite sudėti likusius ingredientus. Susmulkinkite vištienos kubelius ir supilkite miltelius į vandenį, tada supilkite į sriubą. Sudėkite smulkintą mėsą ir alyvuoges ir kelias minutes pavirkite.
Kategorijos