Aromatinga orkaitėje kepta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga orkaitėje kepta vištiena

Orkaitėje kepta vištiena - tai šventinio stalo patiekalas. Tai puikus užkandis. Tai sultingiausia orkaitėje kepta vištiena, kokią kada nors esate ragavę. Marinato receptas, kuriame puikiai dera skoniai, o mėsa gaunasi minkšta, sultinga ir kvapni, su auksine plutele.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga orkaitėje kepta vištiena Žingsnis 1
Vištieną pasūdykite ir papipirinkite, tada aptepkite majonezu. Sumaišykite sviestą ir česnaką, tada ingredientus pakiškite po oda krūtinėlės srityje. Suvyniokite vištieną į maistinę plėvelę ir įdėkite į dubenį.

Žingsnis 2

Nusiųskite jį 60 minučių marinuotis į šaldytuvą. Tada įdėkite į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą ir 60 minučių pašaukite į 180 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos