Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatinga prancūziška kiauliena.
Pagal prancūzišką receptą paruošta kiauliena išpopuliarėjo visame pasaulyje dėl savo ryškaus ir unikalaus skonio. Vienas iš pagrindinių šio patiekalo ginklų yra jo išvaizda, todėl ant stalo šis patiekalas sulaukia daugybės žvilgsnių.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite ne storesniais nei 1 cm storio medalionais, pasūdykite ir įtrinkite druska bei pipirais. Palikite mėsą marinuotis porai valandų. Nulupkite bulves ir pomidorus, tada juos supjaustykite apskritimais. Svogūnus supjaustykite žiedais. Majonezą sumaišykite su bazilikais. Sutarkuokite sūrį. Į aliejumi išteptą formą dėkite kiaulienos, svogūnų, bulvių, bulvių, majonezo, pomidorų ir sūrio sluoksnius. Kepkite 60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos