Aromatinga prancūziška kiauliena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatinga prancūziška kiauliena.

Pagal prancūzišką receptą paruošta kiauliena išpopuliarėjo visame pasaulyje dėl savo ryškaus ir unikalaus skonio. Vienas iš pagrindinių šio patiekalo ginklų yra jo išvaizda, todėl ant stalo šis patiekalas sulaukia daugybės žvilgsnių.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga prancūziška kiauliena. Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite ne storesniais nei 1 cm storio medalionais, pasūdykite ir įtrinkite druska bei pipirais. Palikite mėsą marinuotis porai valandų. Nulupkite bulves ir pomidorus, tada juos supjaustykite apskritimais. Svogūnus supjaustykite žiedais. Majonezą sumaišykite su bazilikais. Sutarkuokite sūrį. Į aliejumi išteptą formą dėkite kiaulienos, svogūnų, bulvių, bulvių, majonezo, pomidorų ir sūrio sluoksnius. Kepkite 60 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos