Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatinga šoninė ir grybai orkaitėje
Labai gražus ir įdomus patiekalas - šoninė su grybais. Jis papuoš bet kokį šventinį stalą. Įdarytos grybų kepurėlės šoninėje patiks ir skoniu, ir išvaizda. Kreminis įdaro skonis ir česnako aštrumas suteikia patiekalui pikantiškumo, o šoninė yra sultinga.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite grybų kotelius. Sumaišykite juos su česnaku, sūriu ir sviestu. Įpilkite grietinėlės. Kiekvieną grybų kepurėlę įdarykite įdaru ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 2
Padalykite šoninę juostelėmis ir kiekvieną grybą apvyniokite šoninės juostele. Paruoškite kepimo indą. Sudėkite į jį šonine apvyniotus grybus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Įdėkite formą į orkaitę 20 minučių.
Kategorijos