Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatinga sriuba su kopūstais ir pupelėmis
Kiekvieno žmogaus mityboje turėtų būti skystų patiekalų. Yra daugybė sriubos ruošimo variantų. Siūlome pasigaminti labai kvapnią sriubą su kopūstais ir pupelėmis, kuri patiks visiems.
Žingsnis 1
Pupeles pamirkykite per naktį. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite virti. Nugriebkite putas, įberkite druskos ir sumažinkite ugnį. Sultinį virkite apie 40-60 minučių. Tada sudėkite pupeles ir virkite apie 40 minučių. Nulupkite bulves ir supjaustykite nedideliais gabalėliais .kai pupelės bus beveik paruoštos, sudėkite bulves į puodą ir virkite apie 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais gabalėliais. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 1-2 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite morkas ir kepkite daržoves 1-2 minutes, kol morkos suminkštės. Įpilkite pomidorų pastos (arba kečupo). Maišydami troškinkite daržoves apie 5 minutes.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite kopūstus. Sudėkite smulkintus kopūstus į sriubą ir virkite, kol kopūstai beveik išvirs, maždaug 3 minutes. Tada sudėkite į puodą kepsnį ir virkite sriubą dar 5 minutes. Jei reikia, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos