Žirnių sriuba su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Žirnių sriuba su kiauliena

Aromatinga žirnių sriuba yra vienas mėgstamiausių daugelio rusų pirmųjų patiekalų. Jos pagrindą paprastai sudaro sotus mėsos sultinys. Jei norite pasigaminti dietinį patiekalo variantą, imkite vištienos, o jei norite sotaus ir kaloringo - rinkitės kiaulieną. Ši mėsa yra klasikinis derinys su žirniais. Šiam pirmajam patiekalui galite naudoti kiaulieną su kaulu, šonkauliukus arba krūtinėlę.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su kiauliena Žingsnis 1
Užpilkite kiaulieną vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Druska.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su kiauliena Žingsnis 2
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną - plonais pusžiedžiais. Morkas patogu sutarkuoti tarka, naudokite stambią.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su kiauliena Žingsnis 3
Virtą kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su kiauliena Žingsnis 4
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 5

Žirnių sriuba su kiauliena Žingsnis 5
Į puodą įpilkite 2-2,5 litro vandens, suberkite žirnius ir pastatykite ant ugnies. Užvirkite ir virkite 10 minučių. Tada sudėkite bulves ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol daržovės bus paruoštos.

Žingsnis 6

Žirnių sriuba su kiauliena Žingsnis 6
Į sriubą įmaišykite kepsnį, supjaustytą kiaulieną, druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite ir virkite žirnių sriubą dar 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos