Sriuba su avinžirniais ir kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Sriuba su avinžirniais ir kiauliena

Sriuba su avinžirniais ir kiauliena - neįprastas pirmasis žirnių skonio patiekalas. Avinžirniai neseniai pateko į Europos virtuvę, todėl apvalių rutuliukų atsiradimas sriuboje stebina. Pažįstantys avinžirnius žino, kad tai avinžirniai, kuriuose gausu vitaminų ir naudingų medžiagų. Jame mažai kalorijų, jis padeda išvalyti organizmą ir greitina medžiagų apykaitą. Be to, avinžirniai yra maistingi ir ilgam suteikia sotumo jausmą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su avinžirniais ir kiauliena Žingsnis 1
Paruoškite sriubos pagrindą. Kiaulieną kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi 10 minučių. Sudėkite avinžirnius į puodą, sudėkite apkeptą mėsą. Supilkite vandenį, pastatykite ant vidutinės ugnies, virkite 30 minučių.

Žingsnis 2

Sriuba su avinžirniais ir kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies 5-7 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Į keptuvę suberkite pomidorus ir troškinkite 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Sriuba su avinžirniais ir kiauliena Žingsnis 3
Išvirkite sriubą. Į sultinį sudėkite bulves ir kepsnius ir virkite, kol bulvės suminkštės, maždaug 15-20 minučių. Sureguliuokite sriubos tirštumą. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens, nugriebkite putas. Likus 5 minutėms iki viryklės išjungimo, pasūdykite sriubą ir įberkite sausų adžikos prieskonių, lauro lapų. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 15 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos