Publikavimo data: 2024-04-05
Kiaulienos faršas
Kaukaze chašas vadinamas "skystu šaltibarščiu", nes sultinys ilgai verdamas ant jautienos ar kiaulienos blauzdų tampa panašus į drebučius. Šios sriubos virimas užima daug laiko, tačiau rezultatas tikrai patiks. Hašišas iš kiaulienos kojų yra sotus ir aromatingas patiekalas. Šią sriubą patiekite su smulkintomis žolelėmis, pita duona ir česnaku. Chašą galite virti su daržovėmis arba be jų ir pridėti bet kokių jums patinkančių žalumynų.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulienos blauzdas kepimui. Prieš tai iškeptas ir nuvalytas kiaulienos blauzdas supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite jas į gilų dubenį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 3-4 valandoms. Tada perkelkite blauzdas į puodą, užpilkite švariu vandeniu, kad jis visiškai jas apsemtų. Nuluptas morkas perpjaukite į dvi dalis ir sudėkite prie mėsos. Į puodą įdėkite svogūną jo nelupdami. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 2
Pradėkite virti hašišą. Pastatykite puodą ant įkaitintos kaitlentės, užvirinkite ir nukoškite putas gremžtuku. Sumažinkite kaitrą ir virkite sriubą 5-6 valandas. Praėjus šiam laikui, išimkite kiaulieną iš puodo, atvėsinkite mėsą ir išplaukite puodą. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Sultinį perkoškite per sietelį.
Žingsnis 3
Smulkiai susmulkinkite česnaką ir suberkite jį į švaraus puodo dugną. Supilkite sultinį ir sudėkite mėsą. Patiekite hašišą ant stalo.
Kategorijos