Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje

Nėra geresnio užkandžio prie alaus nei gardūs kiaulienos šonkauliukai. Svarbu pasirinkti tinkamus šonkauliukus, kad juose būtų trys ketvirtadaliai mėsos, o likusi dalis - riebalai. Keptų šonkauliukų receptai gali būti įvairūs, tačiau kuo paprastesnis pasirinkimas, tuo geriau. Patiekalui paruošti prireiks sausų prieskonių. Geriausia nenaudoti prieskonių su druska, kad nepersistengtumėte.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje Žingsnis 1
Apkepkite šonkauliukus. Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite šonkauliukus. Kepkite mėsą ant didelės ugnies 15 minučių, kol taps auksinės spalvos, nepamiršdami jos apversti. Tada sudėkite svogūną ir česnaką. Kepkite dar 3 minutes, gerai išmaišydami.

Žingsnis 2

Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje Žingsnis 2
Troškinkite mėsą. Supilkite vandenį ir virkite šonkauliukus 20 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu, kol mėsa suminkštės. Įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, receptų knyga

Kategorijos