Publikavimo data: 2024-09-14
Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais
Mano šeimoje, kurioje yra mažų vaikų, pirmasis patiekalas yra būtinas. Šči, ypač jei jis gaminamas iš šviežių kopūstų, visiems vaikams tiesiog patinka. Aromatinga, skani sriuba su mėsos kukuliais. Šiandien pasiėmiau šaldytų mėsos kukulių, kuriuos pagaminau anksčiau. Receptas labai paprastas, su juo susitvarkys net pradedanti šeimininkė.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant kaitlentės.
Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus griežinėliais. Kai vanduo užvirs, sudėkite kopūstus ir virkite apie 30 minučių.
Žingsnis 3
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir siųskite į keptuvę su aliejumi, kepkite 3 minutes, kol svogūnai suminkštės.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sudėkite jas prie svogūnų. Retkarčiais pamaišydami kepkite, kol morkos taip pat suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 5
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Kai kopūstai išvirs, į puodą sudėkite bulves ir supjaustytus pomidorus ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite kepsnį ir mėsos kukulį ir kepkite dar 10 minučių, kol suminkštės. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir žolelių. Uždenkite dangčiu ir palikite šiek tiek pastovėti.
Kategorijos