Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais

Mano šeimoje, kurioje yra mažų vaikų, pirmasis patiekalas yra būtinas. Šči, ypač jei jis gaminamas iš šviežių kopūstų, visiems vaikams tiesiog patinka. Aromatinga, skani sriuba su mėsos kukuliais. Šiandien pasiėmiau šaldytų mėsos kukulių, kuriuos pagaminau anksčiau. Receptas labai paprastas, su juo susitvarkys net pradedanti šeimininkė.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant kaitlentės.

Žingsnis 2

Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus griežinėliais. Kai vanduo užvirs, sudėkite kopūstus ir virkite apie 30 minučių.

Žingsnis 3

Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir siųskite į keptuvę su aliejumi, kepkite 3 minutes, kol svogūnai suminkštės.

Žingsnis 4

Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sudėkite jas prie svogūnų. Retkarčiais pamaišydami kepkite, kol morkos taip pat suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 5

Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais Žingsnis 5
Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Kai kopūstai išvirs, į puodą sudėkite bulves ir supjaustytus pomidorus ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 6

Aromatinga sriuba su mėsos kukuliais Žingsnis 6
Sudėkite kepsnį ir mėsos kukulį ir kepkite dar 10 minučių, kol suminkštės. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir žolelių. Uždenkite dangčiu ir palikite šiek tiek pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, pietūs, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kopūstų sriubos, sriubos su sultiniu, sriubos su bulvėmis

Kategorijos