Publikavimo data: 2024-10-14
Aromatinga sriuba su vištiena ir daržovėmis
Sriuba su vištiena ir daržovėmis buvo išrasta labai seniai. Anksčiau ji buvo vadinama žuviene ir patiekiama įvairiose kavinėse. Pasirodo, sriuba praturtinta baltymais. Tai negali nepatikti, nes jie būtini mūsų organizmui. Ji puikiai tinka vaikams, nes būna neriebi ir su naudingais vitaminais bei mineralinėmis medžiagomis, reikalingomis jų augančiam organizmui.
Žingsnis 1
Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą su vandeniu ir sudėkite nuplautus kumpius. Pagal skonį pasūdykite, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite dar 30 minučių. Išimkite išvirtą mėsą ir padalykite ją į nedidelius gabalėlius. Smulkiai supjaustykite žoleles ir sutrinkite česnaką.
Žingsnis 2
Svogūną ir saldžiąją papriką supjaustykite nedideliais gabalėliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir pirmiausia suberkite svogūnus bei morkas. Kepkite 4 minutes. Tada sudėkite papriką ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir 10 minučių virkite sultinyje. Tuomet į sultinį įpilkite išvirtą kepsnį, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Viską sumaišykite. Virkite 5 minutes. Tada sudėkite mėsą, žoleles ir česnakus, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos