Aromatinga sriuba su vištiena ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Aromatinga sriuba su vištiena ir daržovėmis

Sriuba su vištiena ir daržovėmis buvo išrasta labai seniai. Anksčiau ji buvo vadinama žuviene ir patiekiama įvairiose kavinėse. Pasirodo, sriuba praturtinta baltymais. Tai negali nepatikti, nes jie būtini mūsų organizmui. Ji puikiai tinka vaikams, nes būna neriebi ir su naudingais vitaminais bei mineralinėmis medžiagomis, reikalingomis jų augančiam organizmui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga sriuba su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 1
Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą su vandeniu ir sudėkite nuplautus kumpius. Pagal skonį pasūdykite, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite dar 30 minučių. Išimkite išvirtą mėsą ir padalykite ją į nedidelius gabalėlius. Smulkiai supjaustykite žoleles ir sutrinkite česnaką.

Žingsnis 2

Aromatinga sriuba su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 2
Svogūną ir saldžiąją papriką supjaustykite nedideliais gabalėliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir pirmiausia suberkite svogūnus bei morkas. Kepkite 4 minutes. Tada sudėkite papriką ir kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 3

Aromatinga sriuba su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir 10 minučių virkite sultinyje. Tuomet į sultinį įpilkite išvirtą kepsnį, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Viską sumaišykite. Virkite 5 minutes. Tada sudėkite mėsą, žoleles ir česnakus, išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos