Publikavimo data: 2024-01-03
Paprastas ramenas su vištiena receptas
Ramenas - maistingas rytietiškos virtuvės patiekalas. Jam būdingas tirštas sultinys ir kieti kvietiniai makaronai. Mūsų receptas - tai labiau naminė "Ramen" versija su vištienos sultiniu, morkomis ir putpelių kiaušiniais.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir česnakus. Kiaušinius išvirkite kietai. Išimkite makaronus iš pakuotės. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite šalto vandens ir sudėkite vištienos filė. Užvirkite ir virkite 20 minučių, kol filė suminkštės.
Žingsnis 3
Į kitą puodą supilkite šaltą vandenį, įberkite druskos ir užvirinkite. Sudėkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės, kaip nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 4
Išvirtą vištienos filė šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite skaidulomis.
Žingsnis 5
Morkas supjaustykite smulkiais kubeliais. Susmulkinkite petražoles ir česnaką. Morkas, petražoles ir česnakus sudėkite į atskirą puodą. Supilkite šaltą vandenį. Užvirkite ir virkite daržoves 10 minučių.
Žingsnis 6
Nulupkite kietai virtus kiaušinius ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 7
Į puodą, kuriame verda daržovės, sudėkite vištieną, makaronus ir kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Ramenas paruoštas.
Žingsnis 8
Patiekite rameną išpilstydami į lėkštes ir papuošdami smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos