Vištienos skrandžio sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vištienos skrandžio sriuba

Skani ir sveika dietinė sriuba. Labai svarbu, kad į jūsų valgiaraštį visada būtų įtraukti pirmieji patiekalai. Todėl labai svarbu mokėti paruošti įvairių sriubų, kad jos nenuobodžiautų. Sriuba iš vištienos skrandukų būna labai kvapni ir švelni. Šis pirmasis patiekalas pasižymi nuostabiu skoniu. Paruoškite ją, ir visa šeima bus sužavėta.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos skrandžio sriuba Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Daržoves kartu apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Vištienos skrandžio sriuba Žingsnis 2
Sudėkite skrandžius ant viryklės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Vištienos skrandžio sriuba Žingsnis 3
Į sriubą sudėkite batonais supjaustytas bulves.

Žingsnis 4

Vištienos skrandžio sriuba Žingsnis 4
Sudėkite kepsnį į sultinį. Išmaišykite ir dar 15 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Vištienos skrandžio sriuba Žingsnis 5
Leiskite sriubai šiek tiek pritraukti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, paukštienos sriubos, vištienos sriubos, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprasta, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos