Publikavimo data: 2024-02-04
Vištienos tyrės sriuba receptas
Paruošimo būdas, kuris beveik bet kokią sriubą gali padaryti šimtą kartų skanesnę! Šioje sriuboje yra bulvių, svogūnų, morkų, saliero šaknies, imbiero, česnako, parmezano ir, žinoma, vištienos filė. Jei viską sutrinsite iki kreminės konsistencijos, gausite sočią, aromatingą ir labai apetitišką kreminę sriubą.
Žingsnis 1
Nulupkite ir stambiai supjaustykite daržoves. Nulupkite česnaką, imbierą ir smulkiai sutarkuokite parmezaną. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Sudėkite daržoves, česnaką ir imbierą į puodą, supilkite vandenį (arba sultinį) ir virkite, kol daržovės išvirs iki pusės. Tada sudėkite vištienos filė ir virkite dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite vištienos filė ir supjaustykite ją kubeliais. Sriubą sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 4
Nedidelėmis porcijomis, nuolat maišydami sriubą, sudėkite parmezaną, įdėkite sviesto, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Kategorijos