Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatinga sūrio sriuba su vištienos šlaunelėmis
Sūrio sriuba su vištienos šlaunelėmis būna labai švelni, sotumo, malonios kreminės spalvos ir sodraus aromato. Šią sriubą paprasta paruošti, tačiau ji gaunasi išskirtinė, kvapni ir labai skani. Karštą sūrio sriubą galima patiekti šeimos pietums, papildyti virtais kiaušiniais, šviežiomis žolelėmis, grietine, traškiais naminiais džiūvėsėliais arba česnakiniais skrebučiais.
Žingsnis 1
Paruoškite sultinį: vištienos šlauneles užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Atsargiai nugriebkite susidariusias putas. Smulkiai supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas, bulves supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite bulves, lauro lapą ir virkite ant vidutinės ugnies, kol bulvės išvirs iki pusės. Sutarkuokite lydytus sūrius, sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais. Į puodą sudėkite pastorintas daržoves, juoduosius pipirus, tarkuotus sūrius, sūrio kubelius ir druską. Baigiant virti sudėkite vermišelius, prieskonines žoleles ir sriubą užvirkite iki virimo pabaigos.
Kategorijos