Publikavimo data: 2024-05-25
Sūrio sriuba su skrebučiais
Tiršta, kreminė ir stebėtinai švelni sūrio sriuba. Patiekalas gaminamas iš trijų rūšių sūrių, kurie yra puikūs patys savaime. Tačiau derinami tarpusavyje jie sukuria puikų skonio derinį. Patiekalas patiekiamas su aštriais ir traškiais skrebučiais.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūnus, česnakus ir čiobrelius. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi ir auksiniai. Stipriai pamaišykite ir įmaišykite miltus.
Žingsnis 3
Baltąjį vyną supilkite į puodą ir leiskite jam išgaruoti iki trigubai didesnio tūrio. Supilkite grietinėlę ir vandenį.
Žingsnis 4
Mišinį užvirinkite ir panardinamuoju maišytuvu supjaustykite visus svogūnus.
Žingsnis 5
Sudėkite sūrį ir ant vidutinio stiprumo ugnies išlydykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Norėdami pagaminti skrebučius, nuo skrudintos duonos nupjaukite plutelę ir supjaustykite ją kubeliais.
Žingsnis 7
Puode ištirpinkite sviestą ir supilkite alyvuogių aliejų. Sudėkite tarkuotą česnaką, žoleles ir papriką. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kad prieskoniai nesudegtų, bet perduotų savo skonį aliejui.
Žingsnis 8
Aptepkite riekelėmis pjaustytą duoną prieskoniniu sviestu ir sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos