Publikavimo data: 2024-05-25
Sūrio sriuba su skrebučiais
Sriuba yra privalomas patiekalas, kurį turi valgyti žmonės, besirūpinantys savo figūra ir sveikata. Puiki įprastų sriubų alternatyva - sūrio sriuba su skrebučiais. Sultinys verdamas ant vištienos filė, tačiau norėdami gauti sotesnį patiekalą galite naudoti mėsą su kaulu. Sūrio sriubą su kruopomis patiekite karštą!
Žingsnis 1
Bulves ir vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, svogūną susmulkinkite.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Duoną supjaustykite vienodo dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Sudėkite bulves į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu.
Žingsnis 5
Lengvai apkepkite česnako skilteles, kad į aliejų įsigertų česnako aromatas.
Žingsnis 6
Česnakiniame aliejuje apkepkite skrebučius, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 7
Paruoškite svogūnų, morkų, sviesto ir prieskonių mišrainę. Kepkite daržoves 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Kepkite vištienos filė 3-5 minutes.
Žingsnis 9
Perkelkite vištieną į puodą.
Žingsnis 10
Į sriubą sudėkite išvirtą kepsnį ir ciberžolę.
Žingsnis 11
Ištirpinkite grietinėlės sūrį sriuboje.
Žingsnis 12
Sriubą virkite dar 3-5 minutes, kol ji bus paruošta.
Žingsnis 13
Supilkite sriubą į lėkštes, įdėkite skrebučių ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos