Publikavimo data: 2024-05-19
Sūrio sriuba su dešrelėmis
Žingsnis 1
Supjaustykite morkas, svogūnus, šviežias žoleles ir bulves ant pjaustymo lentos.
Žingsnis 2
Paimkite puodą ir jame išlydykite lydytą sūrį. Tada į sūrį sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūnus ir kepkite, kol jie įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Tada į puodą sudėkite morkas, griežinėliais supjaustytą dešrą ir bulves.
Žingsnis 4
Užpilkite ingredientus vandeniu ir užvirinkite. Pagal skonį įpilkite grietinės, druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Visus ingredientus gerai išmaišykite ir, užvirinus vandenį, sriubą virkite 10-15 minučių. Įdėkite smulkiai supjaustytų žolelių. Paruošta!
Kategorijos