Aromatinga šurpa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Aromatinga šurpa

Iš pirmo žvilgsnio tai visiškai paprastas ir niekuo neišsiskiriantis patiekalas, kuris niekuo nestebina ir niekuo neišsiskiria. Tačiau jautienos šurpa gali būti atgaivinantis, stimuliuojantis ir net gydomasis patiekalas. Jis rekomenduojamas sergant plaučių ligomis, reumatu ir mažakraujyste. Be to, tai labai maistingas ir sotus patiekalas.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga šurpa Žingsnis 1
Paimkite puodą, sudėkite į jį mėsos kubelius ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, įberkite pipirų grūdelių ir lauro lapų ir virkite apie 2 valandas.

Žingsnis 2

Aromatinga šurpa Žingsnis 2
Į puodą suberkite morkas ir svogūnus. Po 5 minučių sudėkite paprikas ir bulves. Po 30 minučių sudėkite česnaką, smulkintas žoleles ir pomidorų pastą. Sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Dar 10 minučių pavirę patiekalą nukelkite nuo ugnies ir palikite apie 20 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos