Publikavimo data: 2024-10-21
Aromatinga šurpa
Iš pirmo žvilgsnio tai visiškai paprastas ir niekuo neišsiskiriantis patiekalas, kuris niekuo nestebina ir niekuo neišsiskiria. Tačiau jautienos šurpa gali būti atgaivinantis, stimuliuojantis ir net gydomasis patiekalas. Jis rekomenduojamas sergant plaučių ligomis, reumatu ir mažakraujyste. Be to, tai labai maistingas ir sotus patiekalas.
Žingsnis 1
Paimkite puodą, sudėkite į jį mėsos kubelius ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, įberkite pipirų grūdelių ir lauro lapų ir virkite apie 2 valandas.
Žingsnis 2
Į puodą suberkite morkas ir svogūnus. Po 5 minučių sudėkite paprikas ir bulves. Po 30 minučių sudėkite česnaką, smulkintas žoleles ir pomidorų pastą. Sultinį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Dar 10 minučių pavirę patiekalą nukelkite nuo ugnies ir palikite apie 20 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos