Aromatinga šurpa su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatinga šurpa su kiauliena

Šurpa yra populiarus rytietiškas patiekalas, tačiau jis gaminamas visame pasaulyje. Šis patiekalas garsėja tuo, kad jis yra ne tik pirmasis patiekalas, bet gali būti ir antrasis patiekalas, o kartu ir garnyras. Taip pat verta paminėti, kad šurpa turi tokią ypatybę, kad joje yra daug mėsos ir gana stambiai supjaustytų daržovių. O kadangi šį patiekalą mėgsta daugelis tautų, panagrinėkime Krymo totorių naudojamą receptą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga šurpa su kiauliena Žingsnis 1
Kiaulienos šonkauliukus apkepkite katile su augaliniu aliejumi. Po 3 minučių sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, išmaišykite ir 5 minutes kepkite kartu su mėsa. Tada sudėkite morkas, išmaišykite ir toliau kepkite 5 minutes ant didelės ugnies.

Žingsnis 2

Aromatinga šurpa su kiauliena Žingsnis 2
Tada į katilą sudėkite paprikas. Visus ingredientus nuolat maišykite dar 5 minutes. Į mėsą ir daržoves sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir pomidorus ir toliau maišykite.

Žingsnis 3

Aromatinga šurpa su kiauliena Žingsnis 3
Įpilkite į katilą vandens, kad apsemtų visus ingredientus. Kai katilas užvirs, suberkite prieskonius ir žoleles. Ant silpnos ugnies virkite 35 minutes. Pačioje pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką. Išjunkite indą ir palikite, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos