Aromatinga šurpa su kiauliena ir daržovėmis multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Aromatinga šurpa su kiauliena ir daržovėmis multicooker keptuvėje

"Shurpa" yra tikras Vidurinės Azijos virtuvės šedevras. Šis patiekalas labai maistingas ir naudingas sveikatai, nes šurpą sudaro koncentruotas mėsos sultinys ir daugybė daržovių, dėl kurių organizmas prisipildo įvairiausių vitaminų.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga šurpa su kiauliena ir daržovėmis multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Supjaustytą mėsą sudėkite į multicookerį, 20 minučių įjunkite "Troškinimo" režimą, įpilkite vandens ir augalinio aliejaus, palaukite, kol mėsa prisipildys sulčių. Į multicookerį sudėkite tik morkas, svogūnus ir bulves, išmaišykite ir troškinkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Aromatinga šurpa su kiauliena ir daržovėmis multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Tada sudėkite paprikas, pomidorus, česnakus ir palikite "Multicooker" keptuvę tokiu pačiu režimu 60 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, sudėkite žoleles, prieskonius. Jau paruoštą patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais, tada dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos