Publikavimo data: 2024-10-14
Aromatinga šurpa su kiauliena ir daržovėmis multicooker keptuvėje
"Shurpa" yra tikras Vidurinės Azijos virtuvės šedevras. Šis patiekalas labai maistingas ir naudingas sveikatai, nes šurpą sudaro koncentruotas mėsos sultinys ir daugybė daržovių, dėl kurių organizmas prisipildo įvairiausių vitaminų.
Žingsnis 1
Supjaustytą mėsą sudėkite į multicookerį, 20 minučių įjunkite "Troškinimo" režimą, įpilkite vandens ir augalinio aliejaus, palaukite, kol mėsa prisipildys sulčių. Į multicookerį sudėkite tik morkas, svogūnus ir bulves, išmaišykite ir troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Tada sudėkite paprikas, pomidorus, česnakus ir palikite "Multicooker" keptuvę tokiu pačiu režimu 60 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, sudėkite žoleles, prieskonius. Jau paruoštą patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais, tada dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos