Aromatinga vištiena chakhokhbili pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga vištiena chakhokhbili

Čachochbili yra vienas garsiausių nacionalinės gruzinų virtuvės patiekalų, iš pradžių tai buvo mėsos troškinys iš fazanų, tačiau dabar vis dažniau gaminamas iš vištienos arba ančių. Aromatingas čachochbili su vištiena yra klasikinis to paties čachochbili receptas, kurį gruzinų močiutės ruošia savo svečiams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena chakhokhbili Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Papriką supjaustykite mažais griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Peiliu susmulkinkite česnaką ir prieskonines žoleles, nulupkite ir sutarkuokite pomidorus.

Žingsnis 2

Aromatinga vištiena chakhokhbili Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje apkepkite vištieną, kol ji taps auksinė (po 2 minutes iš kiekvienos pusės). Toje pačioje keptuvėje, tik su aliejumi, pakepinkite svogūnus ir paprikas, kol svogūnai taps permatomi. Grąžinkite vištieną į keptuvę, sudėkite pomidorus, troškinkite apie 20 minučių, tada sudėkite česnaką, druską ir prieskonius pagal skonį. Troškinkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos