Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga vištiena chakhokhbili
Čachochbili yra vienas garsiausių nacionalinės gruzinų virtuvės patiekalų, iš pradžių tai buvo mėsos troškinys iš fazanų, tačiau dabar vis dažniau gaminamas iš vištienos arba ančių. Aromatingas čachochbili su vištiena yra klasikinis to paties čachochbili receptas, kurį gruzinų močiutės ruošia savo svečiams.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Papriką supjaustykite mažais griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Peiliu susmulkinkite česnaką ir prieskonines žoleles, nulupkite ir sutarkuokite pomidorus.
Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje apkepkite vištieną, kol ji taps auksinė (po 2 minutes iš kiekvienos pusės). Toje pačioje keptuvėje, tik su aliejumi, pakepinkite svogūnus ir paprikas, kol svogūnai taps permatomi. Grąžinkite vištieną į keptuvę, sudėkite pomidorus, troškinkite apie 20 minučių, tada sudėkite česnaką, druską ir prieskonius pagal skonį. Troškinkite, kol iškeps.
Kategorijos