Publikavimo data: 2024-06-15
Sodrus chakhokhbili su prieskoniais ir pomidorų pasta
Autentiškos gruziniškos virtuvės mėgėjams šis čachochbili receptas kaip tik. Jis ruošiamas taip pat, kaip ir kiti šio senovinio patiekalo variantai, tačiau kartu su pomidorais dedama pomidorų pastos, todėl patiekalas tampa sodrus, tirštas ir sotus. Taip sukuriamas skonis, dėl kurio daugelis žmonių mėgsta chakhokhbili. Nesibaiminkite šiam patiekalui pagaminti išleidžiamų laiko ir pinigų - jie yra minimalūs.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, vištieną supjaustykite gabalėliais ir susmulkinkite česnaką. Nuo pomidorų pašalinkite odelę, nuplikydami juos verdančiu vandeniu, ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite kalendrą.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite mėsą. Ją sudėkite į atskirą dubenį. Tada pakepinkite svogūnus ir sumaišykite su mėsa. Apkepkite pomidorus ir taip pat juos pasiųskite, po to sudėkite pomidorų pastą. Išmaišykite ir palikite troškintis 20 minučių.
Žingsnis 3
Kai mėsa iškeps, sudėkite česnaką, žoleles, druską ir prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite dar 15 minučių.
Kategorijos