Chahokhbili su grybais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Chahokhbili su grybais receptas

Chakhokhbili su grybais yra klasikinis gruzinų virtuvės patiekalas, švelniai kepta paukštiena pomidorų padaže. Švelni vištienos mėsa dera su tokiais pat švelniais troškintais grybais ir saldžiomis daržovėmis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chahokhbili su grybais receptas Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir vištieną ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Grybus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pašalinkite viršutinį grybų kepurėlės odelės sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybo kotelio pjūvį.

Žingsnis 2

Chahokhbili su grybais receptas Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus, česnakus, morkas, grybus ir pomidorus.

Žingsnis 3

Chahokhbili su grybais receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir kepkite vištienos blauzdas po 7 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Chahokhbili su grybais receptas Žingsnis 4
Išimkite blauzdas iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite morkas, svogūnus, česnakus, pomidorus ir grybus.

Žingsnis 5

Chahokhbili su grybais receptas Žingsnis 5
Įberkite druskos, pipirų ir 300 ml vandens. Užvirinkite ir grąžinkite vištieną į keptuvę. Virkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos