Publikavimo data: 2024-01-03
Chahokhbili su grybais receptas
Chakhokhbili su grybais yra klasikinis gruzinų virtuvės patiekalas, švelniai kepta paukštiena pomidorų padaže. Švelni vištienos mėsa dera su tokiais pat švelniais troškintais grybais ir saldžiomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir vištieną ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Grybus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pašalinkite viršutinį grybų kepurėlės odelės sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybo kotelio pjūvį.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus, česnakus, morkas, grybus ir pomidorus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir kepkite vištienos blauzdas po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Išimkite blauzdas iš keptuvės. Į keptuvę sudėkite morkas, svogūnus, česnakus, pomidorus ir grybus.
Žingsnis 5
Įberkite druskos, pipirų ir 300 ml vandens. Užvirinkite ir grąžinkite vištieną į keptuvę. Virkite 15 minučių.
Kategorijos