Publikavimo data: 2024-06-15
Gausus chakhokhbili su vištienos blauzdelėmis ir daržovėmis
vištų blauzdelės gali būti naudojamos kaip pagrindas sotiems ir skaniems gruziniškiems čachochbili, kurie nenusileidžia klasikiniam receptui. Pomidorų pasta savo sudėtimi suteikia patiekalui tinkamo tirštumo, o mėsa ir prieskoniai su daržovėmis - sotumo, taip pat vitaminų ir mineralinių medžiagų. Patiekalą paruošti nėra sudėtinga, produktai yra biudžetiniai, tačiau tai neturi jokios įtakos jo kokybei.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir česnaką.
Žingsnis 2
Kepkite blauzdas, kol jos taps auksinės spalvos. Keptuvėje aukštu paviršiumi pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus, kepkite po dangčiu 3-5 minutes, tada sudėkite pomidorų pastą ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 3
Vištienos blauzdas sudėkite į keptuvę su pomidorų padažu ir troškinkite 20 minučių. Įberkite pipirų, druskos ir česnako. Tada sudėkite hopli-suneli ir išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių, kol lieka skysčio. Sudėkite pusę šviežių kalendrų, išmaišykite ir išjunkite.
Kategorijos