Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatinga vištiena, įdaryta voveraitėmis ir grybais
Vištiena įgauna nepakartojamą skonį, kai yra derinama su grybais. Šiame recepte naudojami dviejų rūšių grybai - voveraitės ir pievagrybiai. Kiekvienas grybas pasižymi unikaliu aromatu ir skoniu, kurį suteikia mėsai. Nepaisant numatyto gaminimo laiko, didžiąją jo dalį patiekalas bus kepamas. Dėl naudojamos technikos šis patiekalas tinka šventiniams ar sekmadienio pietums su šeima.
Žingsnis 1
Atskirkite vištieną nuo kaulų, palikdami tik sparnelius ir kojas, marinuokite prieskoniuose.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, pievagrybius supjaustykite ir viską pakepinkite. Išvirkite ryžius, kol išvirs, ir sumaišykite su grybais.
Žingsnis 3
Vištienos odą susekite dantų krapštukais, tačiau palikite vietos įdarui. Įdarykite įdarą ir sudėkite į kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 60 minučių.
Kategorijos