Aromatinga vištiena, įdaryta voveraitėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatinga vištiena, įdaryta voveraitėmis ir grybais

Vištiena įgauna nepakartojamą skonį, kai yra derinama su grybais. Šiame recepte naudojami dviejų rūšių grybai - voveraitės ir pievagrybiai. Kiekvienas grybas pasižymi unikaliu aromatu ir skoniu, kurį suteikia mėsai. Nepaisant numatyto gaminimo laiko, didžiąją jo dalį patiekalas bus kepamas. Dėl naudojamos technikos šis patiekalas tinka šventiniams ar sekmadienio pietums su šeima.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena, įdaryta voveraitėmis ir grybais Žingsnis 1
Atskirkite vištieną nuo kaulų, palikdami tik sparnelius ir kojas, marinuokite prieskoniuose.

Žingsnis 2

Aromatinga vištiena, įdaryta voveraitėmis ir grybais Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, pievagrybius supjaustykite ir viską pakepinkite. Išvirkite ryžius, kol išvirs, ir sumaišykite su grybais.

Žingsnis 3

Aromatinga vištiena, įdaryta voveraitėmis ir grybais Žingsnis 3
Vištienos odą susekite dantų krapštukais, tačiau palikite vietos įdarui. Įdarykite įdarą ir sudėkite į kepimo skardą. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos