Aromatinga vištiena ir daržovės su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga vištiena ir daržovės su padažu

Vištiena yra viena populiariausių visų mėsos patiekalų sudedamųjų dalių. Orkaitėje iškepta vištiena pasižymi neįtikėtinu skoniu ir aromatu, o jei prie jos pridėsite daržovių su padažu, ji taps dar skanesnė ir sotesnė.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena ir daržovės su padažu Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Vištieną pasūdykite, papipirinkite ir aptepkite padažu. Palikite valandą pastovėti. Nuluptas bulves supjaustykite, pasūdykite ir apšlakstykite aliejumi. Paprikas nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite į 10 griežinėlių. Dėkite vištieną į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 60 minučių. Praėjus šiam laikui, išimkite vištieną, išdėliokite bulves ir baklažanus ir kepkite dar 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos