Aromatinga vištiena medaus ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinga vištiena medaus ir garstyčių padaže

Vištiena yra gana populiari visų mėsos patiekalų sudedamoji dalis. Vištiena gali būti ir pagrindinis patiekalas, ir garnyras. Dėl medaus ir garstyčių padažo vištiena įgauna sultingą skonį ir aromatą, tampa labai minkšta ir švelni.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Vištienos gabalėlius sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Dubenyje sumaišykite medų, garstyčias, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus iki vientisos masės. Vištienos gabalėlius aptepkite marinatu. Kepkite vištieną iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos