Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatinga vištiena orkaitėje
Vištiena yra labai populiari mėsos patiekalų sudedamoji dalis, kuri populiari daugelyje šalių. Tačiau vištiena gali būti ne tik garnyras, bet ir pagrindinis patiekalas. Orkaitėje kepta vištiena būna labai minkšta ir skani, su traškia plutele.
Žingsnis 1
Į atskirą dubenį supilkite reikiamą kiekį augalinio aliejaus. Sumaišykite augalinį aliejų, česnako miltelius, kario prieskonius, druską ir maltus pipirus. Vištienos skerdeną tolygiai aptepkite mišiniu rankomis. Kruopščiai įtrinkite prieskonius į vištieną. Tada uždenkite maistine plėvele ir palikite valandą pailsėti. Prieš kepimą kepimo formą uždenkite folija ir išklokite vištienos skerdeną. Įdėkite formą su vištiena į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 90 minučių.
Kategorijos