Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatinga vištiena su bulvėmis orkaitėje
Vištiena ir bulvės - klasikinis produktų derinys, kurį mėgsta visi. Tačiau šiame recepte patiekalas pasižymi labai sodriu skoniu ir aromatingumu. Jie susidaro dėl daugybės kitų ingredientų - česnakų, morkų, svogūnų, dviejų rūšių garstyčių, sojų padažo ir net medaus. Nepaisant tokios universalios sudėties, verta virti bulves su vištiena. Pirmiausia todėl, kad tai nėra labai sudėtinga, o tam skirtų produktų galima nusipirkti gana priimtinomis kainomis.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sojų padažą sumaišykite su trintu česnaku, įberkite garstyčių ir garstyčių sėklų. Vištieną iš vidaus ir iš išorės aptepkite mišiniu.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Bulves, svogūnus ir morkas supjaustykite pusžiedžiais. Jas pasūdykite ir papipirinkite. Ant saulėgrąžų aliejumi pateptos kepimo skardos sudėkite vištieną, šonuose - daržoves. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40-60 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos