Aromatinga vištiena su česnakais, vynu ir parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatinga vištiena su česnakais, vynu ir parmezanu

Baltojo vyno ir česnakų marinate vištienai suteikiama visa puokštė skonių. Be šio stebuklingo aromato, mėsa tampa sultinga ir įgauna ypatingą skonį. Taip paruoštą vištieną galima ruošti sekmadienio vakarienei, ir ji praskaidrins vakarą gardžiu patiekalu visai šeimai. Arba atvykus draugams - toks pat geras ir skanus maistas motyvuoja nuoširdžiai pasikalbėti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena su česnakais, vynu ir parmezanu Žingsnis 1
Krūtinėlę perpjaukite pusiau, tada perpjaukite išilgai į dvi dalis. Mėsą apskrudinkite ir 30 minučių pamirkykite vyno ir smulkinto česnako marinate.

Žingsnis 2

Aromatinga vištiena su česnakais, vynu ir parmezanu Žingsnis 2
Į dubenį suberkite džiūvėsėlius. Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite jį su džiūvėsėliais.

Žingsnis 3

Aromatinga vištiena su česnakais, vynu ir parmezanu Žingsnis 3
Krūtinėlės gabalėlius iš pradžių pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Apkepkite apvoliotus vištienos gabalėlius dideliame kiekyje aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos