Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatinga vištiena su česnakais, vynu ir parmezanu
Baltojo vyno ir česnakų marinate vištienai suteikiama visa puokštė skonių. Be šio stebuklingo aromato, mėsa tampa sultinga ir įgauna ypatingą skonį. Taip paruoštą vištieną galima ruošti sekmadienio vakarienei, ir ji praskaidrins vakarą gardžiu patiekalu visai šeimai. Arba atvykus draugams - toks pat geras ir skanus maistas motyvuoja nuoširdžiai pasikalbėti.
Žingsnis 1
Krūtinėlę perpjaukite pusiau, tada perpjaukite išilgai į dvi dalis. Mėsą apskrudinkite ir 30 minučių pamirkykite vyno ir smulkinto česnako marinate.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite džiūvėsėlius. Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite jį su džiūvėsėliais.
Žingsnis 3
Krūtinėlės gabalėlius iš pradžių pamirkykite miltuose, paskui kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose. Apkepkite apvoliotus vištienos gabalėlius dideliame kiekyje aliejaus.
Kategorijos